Benvinguts
Benvinguts

La nostra carta

El dia del nostre retrobament està a prop, i aquí, a casa, ja estem treballant amb la nova carta, (si ens deixen, el dia 8/6!!!!!!) com som uns culs inquiets i ens agrada molt la nostra feina, el nou concepte de carta serà molt àgil, canviant i no sempre serà igual.... com sempre anirem al mercat i veurem que hi ha i amb això anirem fent els plats i platets per vosaltres.
i seran els de sempre, les nostres anxoves amb melmelada, el pop amb patata trencada i allioli, la tonyina, les braves i com no, el nostre steak tàrtar....  i també receptes que hem estat treballant en aquest dies de confinament. Com ja sabeu, la majoria de plats els intentem fer sense gluten (els que podem)

El camí ha sigut llarg i ens mereixem tots una estona de cel, nosaltres ho tindrem tot preparat, vens??

LA CARTA

 

Anxoves amb melmelada de pebrot escalivat, daus de formatge i oli d´all

Anchoas con mermelada de pimiento escalivado, dados de queso y aceite de ajo

8,00 €

 

Les nostres braves

Nuestras bravas

4,50 €

 

El croquetó de rostit amb guarnició de patates confitades

El croquetón de pollo asado con guarnicion de patatas confitadas

4,50 €

 

Pernil del bo

Jamón del bueno

13.00 €

 

Amanida de tomàquet de temporada amb ventresca del Consorcio, anxoves i olives de Kalamata

Ensalada de tomate de temporada con ventresca del Consorcio, anchoas y olivas de Kalamata

9.00 €

 

Amanida de burrata fresca amb pernil ibèric i tomàquets xerris confitats

Ensalada de burrata fresca con jamón ibérico y tomates cherrys confitados

10.00 €

 

Gaspatxo "Bulli" amb llagostins i brunoise de verdures

Gazpacho "Bulli" con langostinos y brunoise de verduras

8.00 €

 

El nostre foie fet a casa

Nuestro foie hecho en casa

13.00 €

 

Patata enmascarada amb formatge Casa Mateu, sobrassada de Can Rovira i ou poché

Patata enmascarada con queso Casa Mateu, sobrasada de Can Rovira y huevo poché

9.00 €

 

Mar i muntanya: calamar de costa amb papada ibèrica i botifarra de Perol

Mar y montaña: calamar de costa con papada ibérica y butifarra de Perol

15.00 €

 

Truita de bacallà a l´estil de Roxario

Tortilla de bacalao al estilo Roxario

11.00 €

 

Pop amb patata trencada i alliolli

Pulpo con patata rota y alioli

14.00 €

 

Llom de tonyina amb salsa criolla

Lomo de atún con salsa criolla

14.00 €

 

Steak tàrtar

Steak tártar

17 .00€

 

Filet de vedella a la salsa cafè parís

Filete de ternera a la salsa café parís

18.00 €

 

Pa de "xusco" del forn de la tieta amb tomàquet de penjar

Pan de chusco del horno de la tieta con tomate de colgar

1.50€

 

Disposem de pa per celíacs

Disponemos de pan para celíacos

 

10% iva inclòs / 10% IVA incluído

Contacte

El vi de Deu
C/ Sabadell, nº 41
08172 Sant Cugat del Vallès

(Barcelona)

 

Email: elvidedeu@gmail.com

 

Telf: 93.173.03.09

              

HORARI DE CUINA

HORARIO DE COCINA

 dissabte / sábado

de 13:00h a 15:30h 

 

De dimarts a dissabte

de martes a sábado

de 20:00h  a 22:30h

 

 

 

Ara el vi de deu en les xarxes socials