MENÚ PER GRUPS (mínim per vuit persones i a taula completa, prèvia reserva, un plat per cada quatre persones i una ampolla de vi per cada tres persones)
Per rebre més informació dels menús, disponibilitat, exclusivitat de local i condicions de la reserva estem al Tel. 93.173.03.09 i al e-mail elvidedeu@gmail.com
NADAL 1
- Burrata italiana amb tomàquet, olivada, ceba tendra, oli aromatitzat i fruits secs
- Pernil ibèric del bo
- Foie micuit artesà amb melmelada de figues i sal negre
- Mini canelons farcits de ceps i gambes
- Steak tàrtar tallat a ganivet
- Llom de tonyina amb salsa criolla
- Pop amb patata trencada i allioli
- i el nostre pa de xusco amb tomàquet de penjar
- Assortiment de postres i copa de cava
Celler - vi blanc D.O Penedès,
- vi negre D.O. Montsant
aigues i cafès
Preu per persona: 30€
NADAL 2
per començar...
- Anxova amb melmelada de pebrot escalivat i daus de formatge i oli d´all
- Pernil del bo
- Mini canelons farcits de ceps i gambes
- Pop amb patata trencada i allioli
- i el nostre pa de xusco amb tomàquet de penjar
de segon....
(a triar)
- Filet de vedella amb guarnició
- Llom de bacallà confitat amb allioli i mongeta de Santa Pau
- Postres fets a casa i copa de cava
Celler:
- vi negre Oliver Conti Cabernet Franc d.o. Empordà
- vi blanc Jean Leon 3055 chardonnay d.o Penedès
aigues i cafés
Preu per persona: 40€